sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pieni huijaus
Auringonpaiste paljasti tahrat ikkunoissa. Kerään täällä tarmoa ikkunanpesuprojektiin...

Keittiöstä vapautui Maison Bellen suihkepullo, ja viime vuonna tuli jo ostettua erään blogipostauksen yllyttämänä Lidlin ikkunanpesuainetta. Se tuli jo syksyllä testattua ja hyväksihavaittua, mutta tuo pullo... vähän tylsä. Niinpä sitten siirsin pesuaineen toiseen pulloon ja laitoin siihen oman etiketin. Nyt sitten rätti käteen ja ikkunoita puunaamaan!

Ja jos puunaus ei vielä maistu, voi tuunata vaikka kaikki pullot siivouskomerosta!

The bottle of window cleaner was a little bit boring. I had an empty bottle of Maison Belle and some nice paper. Now I have a nicer bottle of window cleaner. Let´s clean!

12 kommenttia:

 1. ihana idea, mä hoidan ikkunan pesun nykyjään tupperin ikkunaluudulla kaikista helpoin mut paljon ois rumia puteleita keittiössä ja muualla jotka voisi tuunata iloisemmaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se Tupperin luutun kanssa tarvitse pesuainetta lainkaan? Mullakin on tämän kanssa vaan mikrokuituliina.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Karkin kanssa on kivempi kiikkua tuolla ikkunoissa... =)

   Poista
 3. Kyllä tuolla kelpaa suihkutella ja sitä esillä pitää. Useimmat valmispullot tosiaan tylsiä tai vaan rumia...tuohon edelliseen postaukseen vielä kommentoisin, että tällaiselle hidassieluiselle ihmiselle sopisi myös hyvin elää jollain edellisellä vuosikymmenellä, jolloin tekniset vempaimet eivät kehittyneet niin hurjaa vauhtia. Vaikka toisaalta olen hyvinkin tekninen, niin tietotekniikkaan ja viestintään liittyvissä jutuissa en jaksaisi pysyä kehityksen rytmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään jaksaisi tuhlata energiaa uusiin versioihin ja laitteisiin. En kaipaa niin paljon nopeutta ja parempaa käytettävyyttä tms. ja nyt esim uudet kännykät ovat aika isoja ja painavia. Mun Nokia ei sovi mun käteen...

   Poista
 4. Onkin kiva pullo.... Kyllä nyt varmaan pesu maittaa.

  VastaaPoista
 5. No kyllä varmaan maittaa... Odottelen tosin vielä sitä oikeaa, lämmintä hetkeä, että tarkenen kipittää ulos asti. Sisäpuolelta kyllä huitelin jo olkkarin ikkunat.

  VastaaPoista
 6. Miten voi olla, että ollaan taas häärätty samoissa hommissa????? Ihan meni kylmät väreet! Rapsutin eilen illalla nimittäin justiin samanmoisesta maison belle-pullosta etiketin pois. (Oli niin vanha, että etiketti oli vielä paperinen, eikä semmoinen nykyinen muovinen.) Halusin näet kauniin ja pelkistetyn pumppupullon, jolla voin suihkautella itämässä olevia herneenversoja :) Juuh että näin!

  Ja tunnistin itseni myös tuosta tekniikka-postauksesta alempaa. Nuorempana toivoin, että oisin elänyt keskiajalla. Luin vissiin liian innokkaasti kaari utriota..! Siis linnanneitona tietenkin ;)

  Niin ja kapua ihmeessä sinne satulaankin. Mahtava fiilis, voin luvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tuunausjutut taitaa olla näitä jokaisen bloggaajan arkipuuhia... =) Täällä jo maisteltiin niitä herneenversoja, mutta huonosti kyllä itivät viimevuotiset herneet. Olisi pitänyt ostaa varmaan uusi pussi.
   ps. Satula laitetaan harkintaan, paitsi että noilla issikoilla ratsastivat ilman satulaa ja jalustimia!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!