maanantai 21. tammikuuta 2013

Lampun uusi ilme

Muistatteko, kun maalailin muutama viikko sitten kaikenlaista mustikkamaidon värisellä maalilla?

Puinen lampunjalka oli yksi maalattavista, ja se jäi vielä odottamaan varjostimen tuunausta. Nyt sekin on hoidettu. Revin vanhasta varjostimesta – joka tosin ei ole kuulunut tähän lamppuun  – kankaan irti ja kieputtelin naapurilta saamaani matonkudetta varjostimeen. Kude on ollut joskus oikein ihana retroinen pussilakana, ja naapuri oli sen jo ehtinyt repiä. Minulle se olisi kelvannut kankaanakin, mutta onneksi sain edes kuteen käyttööni. Kuteen päät kiinnitin varjostimeen liimalla.

Ajattelin vielä ostaa valaisimeen himmeämmän lampun, mutta se ehtii, koska lamppu on menossa kesäkotiin. Tämä on taatusti jatkossakin yksi lempparilamppuni! Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. (Saako Suomessa näin kehua retostella tekemisillään???)

Mukavaa, valoisaa viikkoa!

An old lamp got a new look. Paint, old fabric and a little bit glue. Easy and nice! Our summer house has got a new favorite lamp!

13 kommenttia:

 1. Tosi hyvä muodonmuutos :) Ihanata toi kangas millä päällystit.
  Miulla yks samanmoinen lampunkupu, vaan kun siitä puuttuu noi härpäkkeet millä pysyisi lampun päällä, niin ei ole päässyt käyttöön. Pitäis kai kehitellä jotain itse.
  Turhan vaatimattomia me suomalaiset monesti ollaan - saa sitä itseään tän verran kehuakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisikos siitä sun varjostimesta tehdä kattolampun? Meillä oli kans yks sellainen ja neiti 12v teki siitä itselleen kattolampun. Lisäili roikkumaan kristalleja. Tuli ihan hauska. =)

   Poista
 2. No varsinainen rie elise larsen se siellä! Ihana lamppu, ja sopii varmasti hyvin kesäkotiin :) Useasti mietin tota samaa, että kuis paljon sitä sopii itseään kehua?? No, annetaan mennä vaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä tämä blogi ei ole järkevin kanava itsensä kehumiselle. Kaikkoavat lukijat tod.näk. aika nopsaan. =) Mutta ollaan ylpeitä itsestämme! =)

   Poista
 3. Heeei - ihanuus! :)

  Sinullekin on blogissani haaste. Tiedän, niit satelee vähän joka puolelta, mutta ehkä jaksaisist vastata.. Ja huups.. haastehan on alle 200 lukijan blogeille - ääähhh.. ei haittaa!

  VastaaPoista
 4. Toi on niin hieno! Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päätin tosin, että nyt itseni kehuminen riitti... =)

   Poista
 5. Et kyllä yhtään turhaan kehu niin hieno kun tuosta tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jospa nyt jätän kuitenkin itseni kehumisen vähemmälle...

   Poista
 6. Tämä varjostin ei nyt ainakaan himmennä valonlähdettä.... ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaan himmennä. Laitan tähän suht hommea lampun, ja valaisin tulee paikkaan, jossa tarvitaan valoa. Katsotaan, kuinka toimii...

   Poista
  2. Siis himmeän lampun tietty...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!