sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Valoa pimeydessä

Halloween on mukava valopilkku pimeän keskellä! On ihana suunnitella lasten kanssa hassuja asuja ja askarrella pieniä koristuksia. Eilen meidän tupaamme kokoontui kunnon kööri: kymmenen aikuista ja kuusitoista lasta! Hyvin mahduimme ja mukavaa oli. Minulle jäi oikein kiva fiilis illasta! Kiitos siis mukaville vieraille ja kiitos ihanista tuliaisista! Illan päätteeksi me rouvat käväisimme vielä vetäisemässä karaoket illan asuissa.


Tässä muutamia tunnelmakuvia eilisestä. Lepakot olemme askarrelleet aiemmin, tänä vuonna virkkasimme isompien kanssa ketjusilmukoita ja teimme hämähäkille kodin ikkunaan! Alla myös ihana haamukakku, jota maistellaan vielä tänäänkin.


Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Huomasin, että en ole ihan ammattitaitoinen pimeän kuvaaja. Täytynee vähän opiskella hommaa...

11 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat olet valmistanut ja taatusti mieleenpainuvat. Yhdessäolo on mukavaa ajanvietettä ja vieläpä niistä hetkistä syntyy parhaimmat muistot :)

  VastaaPoista
 2. teillä on tosissaan ollut mukavaa! tunnelmallista ja hienot rekvisiitat.

  VastaaPoista
 3. Teillä oli varmaan tosi kivaa! Ihanan ystävällistä viitseliäisyyttä sinulta♥

  ..Eipä tuo pimeän kuvaaminen oikein luonnistu multakaan :)

  VastaaPoista
 4. ..joo, meillä oli kivaa :)

  Kiitos vielä juhlista! Täällä yks väsynyt juhlija joka on torkkunut sohvalla ja ihaillut mitä kauneinta syyspäivää sisätiloista, eherm.

  VastaaPoista
 5. Marie Elisabeth´s rum: Kyllä hyvien ystävien seura on niin terapeuttista ja energisoivaa, että kannattaa vähän nähdä vaivaakin juhlien eteen! Tykkään!

  Mirka: Kiitos kiitos. Oli tosiaan leppoisaa!

  Teija: Täytyy oikeasti etsiä jostain vihjeitä pimeäkuvaukseen... En osaa hyödyntää kaikkia kameran suomia mahdollisuuksia.

  Hanni: No voi rouvaa, oli liian rankkaa se laulaminen, vai? Me oltiin heti aamupäivästä metsäretkellä. Olen ollut tosi energinen! Kyllä akut lataantuivat eilen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, oli TODELLA mukavaa!! Meilläkin tapahtumarikas päivä, auto meni rikki, Mia kävi pyörähtämässä ja Sam voitti Dancen!! Jee, me hurrattiin :) Kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista
 7. Aika pelottavaa :) Minäkin alan pikku hiljaa lämmetä Halloweenille, se taitaakin olla ihan hauska juhla.

  VastaaPoista
 8. Meillä ei ole koskaan vietetty Halloween-juhlia, mutta ensi vuonna ajattelin panostaa niihin.

  Kivannäköistä ja olitte tosiaankin nähneet vaivaa.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kivannäköiset juhlat! Mä myös tykkään Halloweenista :) Voisinkin ottaa ideaa tuosta hämähäkinseitistä ensivuoden koristeisiin.

  VastaaPoista
 10. Sari: Hei uskallanko kertoa, että meillä ei katsottu Dancea ollenkaan... (Meillä on muuten jämäkamoja lauantailta, heitän vaikka jossain välissä.)

  Kirjailijatar: Halloween on yksi hyvä syy tavata ystäviä. Meillä tämä traditio on ollut jo usean vuoden, eikä varmaan pääty tähän!

  Merja K: Halloweenina on aika hauska keksiä kaikenlaista rekvisiittaa. Jos ei jaksa tehdä itse, kaupat pursuavat kaikkea. Itse päätin tällä kertaa jättää oranssin kokonaan pois.

  Toukan äiti: Tuo verkko oli ihan hauska ja helppo toteuttaa. Ja samaa verkkoa voi käyttää seuraavana vuonnakin!

  VastaaPoista
 11. Kiva idea tuo hämähäkin seitti ikkunassa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!