lauantai 9. helmikuuta 2019

Talvisia terveisiä


Helmikuussa mennään jo, ja ulkona linnut livertävät jo kevättä... loskan keskellä.

Enpä olisi arvannut joulukuussa, että tästä tulee vielä kunnon talvi. Mutta ihana, että tuli. Olemme nauttineet talvesta lumikenkäillen joka viikonloppu eri maisemissa. Olemme etsineet Uudenmaan luolia lumikenkäillen mitä ihmeellisimmissä maisemissa. Näistä retkistä löydät kuvia instan puolelta. @nonnaapinalandia

Kotosalla olen rauhoittunut ja kerännyt voimia. Työ on kuormittanut, ja olenkin vastapainona kutonut, hoitanut viherkasveja ja joogannut. Lisäksi olen seurannut innolla Vallan linnaketta. Uusintakierros meneillään telkussa ja Yle Areenassa. Ihana Tanska!

Odottelen innolla lisääntyvää valoa, että ehtisi kuvaamaan valoisan aikaan. Edessä on myös hiihtoloma toivottavasti aurinkoisissa alppimaisemissa.

Voikaa hyvin!

It's already February! December was quite grey here in Southern Finland, but luckily we got a lot of snow in January. I love snow and all kinds of snow sports!

I've been quite busy at work, so as compensation I've done slower hobbies at home. Knitting, yoga and in-house gardening. I would like to have a a lot of plants at home...
Hope you're feeling great!

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta tätäkin kautta taas ja etenkin katsella noita tunnelmallisia talvikuvia. Nyt on ollut ihana talvi, mutta ihanammaksi vaan muuttuu, jos ja kun aurinkoa saadaan kehiin enemmän. Nooh, nyt tosin on aika sulaa ja liukasta taas, mutta en valita, kun on kerrankin talvi :). Alppimatka kuulostaa hyvältä, varsinkin, jos töissä on ollut kuormittavaa. Toivottavasti se on väliaikaista eikä pysyväisluonteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Pilvi, kiitos kommentista! Talveen kuuluu tosiaan puuterilumen lisäksi loska, en valita minäkään. (Onneksi on neliveto alla.) Alpeille lähdetään tosiaan nollaamaan aivoja, mutta on minulla työn alla muutokset töissäkin. Lisäksi pitäisi opetella olemaan pyrkimättä aina täydelliseen. Oliko sinulla jotain hyvää kirjallisuutta suositella?
   Terkuin Nonna

   Poista
 2. Tunnelmallisia kuvia! Lumikenkäretkistä olisi mukavaa kuulla enemmänkin, etenkin luolista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täytyykin ottaa kamera jollekin reissulle. Olen yllättynyt kuinka hienoja ja suuria luolia on suhteellisen lähellä asutusta. Ja muuallakin kuin Nuuksiossa. Ehkäpä siis kuvia tulossa näistäkin reissuista jatkossa!
   Nonna

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!