maanantai 9. toukokuuta 2016

Teholomalla luonnon keskellä
Jos pitkän viikonlopun ohjelmavaihtoehtoina oli laiskotella kesäkodin rauhassa tai jäädä kaupunkiin ja suhata lasten harrastusten parissa ja siinä sivussa touhuta kaikenlaista hyödyllistä, oli valinta selvä. Mehän jäimme kaupunkiin nauttimaan ihanasta pikkulomasta.

Täytyy sanoa, että kaupungissakin luonto oli tänä viikonloppuna kovin läsnä. Asuimme pihalla, kuopsutimme kukkapenkkejä, maalailimme taloa ja varastoa mustalla ja nautimme lämmöstä.

Harrastuksia riitti joka päivälle, mutta onneksi oma aikatauluni oli vapaampi. Yhtenä päivänä aikataulutin tosin kalenteriini issikkaratsastuksen, ja kylläpä oli kivaa mennä keväisessä metsässä toppi ja ratsastushousut päällä.

Ihan siis sellainen olo, että lomareissu on tehtynä! Ehkäpä sinne kesäkotiinkin vielä ehditään... Voikaapa tekin hyvin ja nauttikaa viimeisistä lämmön rippeistä.

A long weekend in the city. A lot of children´s hobbies, living outdoors and enjoying sunshine. Riding with Islandic horses in the forest. Not bad for a little holiday! Feels good!

4 kommenttia:

 1. Juujuu, kyllä sitä sit ehtii möksälläkin olla! Välillä on ihan mahtavaakin pitää kotiviikonloppua, tosin sitä näin kauden alussa tietty haluaisi viettää kaiken ajan kesäkodissa :)

  Mulle jäi nyt päällimmäiseksi mieleen näistä kuvista toi seepraheppa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vaiheessa sitä on tosiaan aina sellainen olo, että ei me ehditä mökille lainkaan. Toukokuut on aina tällaisia. Sitten sitä aikaa onneksi löytyykin. Ja syksy on ehdottomasti suosikkiaikaa möksällä...

   Poista
 2. Hienoja kuvia. Koivussa vasten vettä oli jo aivan lehdet, ei täällä kyllä vielä ole.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää torstai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä koivuun tuli lehdet ihan hurahtamalla muutamassa päivässä! Taidankin tulla vastavisiitille! Mukavaa torstaita!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!