perjantai 6. helmikuuta 2015

Pehmeää ja pörröistä!Minulla on käynnissä lankavarastojen pienennys. Vuorossa ovat olleet mohair-langat, joista virkkasin neideille hiuspannat kukkasilla. Mohair-langat ovat ihanan pehmeitä, mutta eivät kyllä suosikkejani koukulla. Tein pannat puolipylväillä, että sain vähän erilaista pintaa.

Toistaiseksi panta ei ole kutittanut kolmasluokkalaistakaan, joka yleensä on hyvin herkkäihoinen. Nyt on kevättalven keleihin jotain pientä uutta.

Se on muuten taas perjantai! Aurinko paistaa ja on kevättä ilmassa. Ihanaa viikonloppua!

Made some hairbands to my daughters now that it´s not so cold out there. Mohair-yarn is very soft but not my favorite to crochet. Hey, it´s Friday again. Have a lovely weekend!

8 kommenttia:

 1. Ihanan suloiset pannat. Me istutaan parhaillaan autossa matkalla pidennetyyn viikonloppulomaan mökille Savonlinnaan. Voi mikä upea aurinko onkaan matkaamme saatellut ja ajaminen n on ollut turvallista. Sukset on tietty koko porukalla mukana ja oi miten odotankaan järven jäälle hiihtämään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, leppoisaa reissua teille! Mukavia hiihtohetkiä!

   Poista
 2. Ihanat pannat! Täällä on menossa kangaskaappien tyhjennys. Kaikki keskeneräiset projektit olisi hyvä saada tehtyä ja uusiakin on jällleen suunniteltuna. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin on hautumassa muutama ompeluprojekti. Sain ystävältä kassillisen ihania retrokankaita ja nyt niille pitäisi tehdä jotain!

   Poista
 3. Viimeinen kuva on ihana! Mä olen usein yrittänyt ottaa kuvaa putoavista pisaroista ja lumihiutaleista siinä onnistumatta, sä osaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän yllätyin, miten hyvin hiutaleet näkyivät kuvassa. Tumma aita auttaa asiaa...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!