tiistai 30. joulukuuta 2014

Tilaa uudelle energialle
Tämä arkiviikko joulun ja uuden vuoden välillä alkoi siivouksella. Vähensin vähäisiä joulukoristeita, purin viimeisetkin reissukassit ja järjestelin tavarat. Vaihdoin vielä lakanat, tomuttelin peitot ulkona ja pyöräytin noin kymmenennen koneellisen pyykkiä pyörimään.

Imuroinnin jälkeen oli jo kivempi katsella aurinkoista kotia. Nyt on juuri sellainen fiilis, että kaipaan hieman ilmaa ympärilleni joulutohinoiden jälkeen. Tämä valo ja lumi tulivat juuri sopivaan kohtaan tuomaan sitä puhtautta ja selkeyttä.

Tästä on hyvä aloitella uusi vuosi. Selkeyden lisäksi päässä pyörii karsiminen. Alkuvuodesta varaan kirppispaikan. Entinen lempparipaikkani Akseli on hinnoitellut itsensä yli, joten mietinnässä olisi uuden paikan löytäminen. Mitä suosittelette, muut espoolaiset?

Meillä karsiminen jatkuu! Remontin jäljiltä tavarat etsivät vielä paikkojaan ja uudet varastot täyttyvät vauhdilla. Selkeys ja järjestys tuovat tilaa uusille energioille ja ideoille! Mites teillä?

Started the last week of this year by cleaning the house. I reduced the amount of Christmas decoration and organized a lot of stuff lying here and there. After all I took a look at the sun and enjoyed! Space for new energy and inspiration!

12 kommenttia:

 1. sooo cute pictures !!! I wish you a beautiful and healthy year and hope I can still very long visit her beautiful blog !!! love greetings from angie from Germany

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, Angie! We have a lovely winter weather here in Finland! I wish you all the best for next year!

   Poista
 2. Samoissa tunnelmissa. Oma vaatekaappi on käyty läpi ja keskimmäisen kanssa tehtiin sama. Vaatteita lajiteltu kolmeen paikkaan meneväksi ja muutenkin olen täällä siivoillut ja järjestellyt. Ihanaa aikaa vuodessa tämä, kun saa pakkaseen ulos petivaatteet ja neuleet ja tyynyt ja ja ja...

  Toi ensimmäinen kuva on i-h-a-n-a! <3

  Hyvää vuodenvaihdetta sinne. Selkeää sellaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli pakkaskeli ja tänään sitten lumiukkokeli. Sekin aivan ihanaa, ja vielä on kaunistakin!
   Sinä tulet muuten aina mieleeni näistä turkooseista kuvista!
   Mukavaa vuodenvaihdetta!

   Poista
 3. Aika lailla samat aatokset. Meillä on kova puute säilytyspaikoista tai sitten tavaraa on yksinkertaisesti vain liikaa; jokin ratkaisu tähän pulmaan saisi ilmaantua. Uusi vuosi alkaa täälläkin siis kunnon tuuletuksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on liikaa tavaraa näihin neliöihin nähden. Olen pähkäillyt kässä- ja askarteluvarastojeni kanssa. Ei tekisi mieli luopua, mutta mutta... Jostakin on kyllä luovuttava!

   Poista
 4. Meillä karsittiin alkusyksystä, joten nyt mennään näillä romppeilla. Mutta siivoaminen ja karsiminen tekee kyllä ainaa hyvää. Kirppareilla kierrellessä sitä aina hirvittääkin se tavaramäärä, jota ihmisille kertyy ja josta he haluavat eroon, ollaan me aikamoisia hamstraajia.

  Toivottelenkin siis puhdasta, avaraa ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä itse karsiessa oppii ainakin sen, että sitä tavaraa ei kannata hamstrata nurkkiin. Ei tämä nurkkien siivous ole niin kivaa, että tätä aina tekisi. Parempi siis kiertää alet, jos ei ole tarpeita.
   Puhdasta uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 5. Meillä myös karsinta menossa ja sitähän piisaa... Työtilakin on tilauksessa, toivottavasti ensi vuosi tuo ratkaisun siihen. Kyllästyttää siirrellä tavaroita eestakaisin.
  Oikein idearikasta ja inspiroivaa uutta vuotta sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on se vaihe menossa, että tavaroille pitäisi nyt löytää remontin jälkeen ne omat paikkansa. Haluan myös samalla miettiä kaiken kaappeihin sijoitettavan järkevyyden... Inspiroivaa vuotta myös sinulle!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!