keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Maailmanparannusta ja synttäriarvonta!Apinalandia avattiin viisi vuotta sitten. Enpä olisi silloin arvannut, että viiden vuoden kuluttua olen julkaissut 649 postausta ja blogillani on 337 lukijaa. Synttäreiden kunniaksi ajattelin järjestää arvonnan. Kiitos teille kaikille, jotka käytte täällä, kommentoitte ja teette tästä ihanan harrastuksen.

Arvonta on minun näköiseni. Uutta, vanhaa ja ajatuksia elämästä. Ekokokeilu Manhattanilla -pokkarin olen ostanut kirpparilta ja jo itsekin lukenut. Paljon hyvää asiaa siitä, miten yksittäinen ihminen voi vaikuttaa maailman tilaan ja hillitä kulutusjuhlaa. Sen lisäksi, että kirja on herättänyt paljon ajatuksia, se on vahvistanut monia omia päätöksiäni.

Kirjan teemaan sopien arvonnan voittaja saa lisäksi valita bambuisen tiskirätin haluamassaan värissä.

Osallistua voit reilun viikon ajan eli sunnuntai-iltaan 23.11. asti. Anonyymit, jättäkää sähköpostinne. Kommenteissanne toivoisin juttuideoita ja ehdotuksia siitä, mihin suuntaan te haluaisitte Apinalandian kehittyvän tulevina vuosina. Olen myös viime vuosina tehnyt joitakin hyvin valittuja kaupallisia postauksia. Häiritseekö se?

Onnea matkaan!

ps. Nähdään sunnuntaina Latokaskessa Joulutorilla! Lisätietoja sivupalkin kuvan linkistä!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

My blog is five years old now. I never quessed how nice this is going to be. 649 texts, 337 followers. To thank you all I´ve got a little giveaway that looks like me. A book (in Finnish) that tells about saving the world and a dishcloth of bamboo. If you don´t understand Finnish, I can send you only the bamboo dishcloth. Please leave a comment until 23.11. Leave your e-mail address too.

23 kommenttia:

 1. En osaa neuvoa,mihin suuntaan pitäisi lähteä, mutta ite tykkään noista käsityöpostauksistaa erityisesti. Eli tarkoittaa, että ne on ykkösiä ja muut kakkosia ( = ei huonoja nekään ).

  VastaaPoista
 2. Minua ei haittaa kaupalliset postaukset. Mielestäni on ihan reilua, että bloggaaja voi hyötyä blogin kirjoittamisesta. Toivoisin juurikin kierrätykseen, ekoiluun ja käsitöihin liittyviä postauksia, vaikka blogi on mielestäni upea juuri näinkin. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kiva arvonta! Tykkään juuri tällaisista postauksista, arki ja sen tavallinen kauneus on parasta! :)

  VastaaPoista
 4. Jee, mukana arvonnassa. Onnea blogille, se on yksi mun suosikeista ja varmaankin juuri sen tietyn ekohenkisyyden vuoksi. Tykkään myös käsityöjutuista ja terveysaiheista. Näitä siis toivon jatkossakin :)

  VastaaPoista
 5. Täällä yksi arvontaan osallistuja. Onnittelut viiden vuoden taipaleesta!
  Olen ollut lukijasi pitkään ja minusta se on kehittynyt koko ajan mielenkiintoisemmaksi. Osaat kirjoittaa positiivisesti. On kiva seurata touhujanne kesäpaikassanne ja remontistanne olen saanut ideoita itselleni. Indiedaysin myötä kaupallisuus hieman häiritsee ...
  Terkuin Riitta

  VastaaPoista
 6. Kiva arvonta. :) En minäkään osaa kovasti sanoa, miten sinun pitäisi muuttua. Koska tykkään blogistasi ihan tälläisenä. Kaupalliset postaukset voin ohitaa, jos aihe ei kiinnosta. :)

  VastaaPoista
 7. Onnea blogille! Blogisi on ihana ja innostava juuri sellaisena kuin se on!

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Pidän itse eniten käsityöpostauksista. Kaupalliset mainokset eivät häiritse, mutta mikäli eivät kiinnosta, ainahan sellaiset postaukset voi jättää välistä :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Onnea! Käyn surffailemassa käsityöideoita ja en nyt oikein osaa mitään kehitysehdotuksia sanoa =). Mainokset eivät häiritse.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnea blogillesi! Kaupalliset postaukset eivät häiritse, vinkistäsi tilasin jopa Steely Popista korunosia :D Eniten olen tykänyt käsityöjutuista, erityisesti virkkauksista ja myös erilaiset tuunaukest ovat olleet kivoja.

  VastaaPoista
 11. Onneaonneaonnea blogille! Tykkään erityisesti sellaisista käsityöpostauksista, jotka ovat helppoja ja suht pienitöisiä toteuttaa vaikkapa lahjaksi. Mainokset on ihan ok!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Joko siitä on niin monta vuotta! Onnea blogille :)
  Mua ei kaupallisuus haittaa. Jatka samaan malliin -kässää, puuhia, lifestyleä :)

  VastaaPoista
 13. Hei!
  Löysin blogiisi kun etsin virkatun kukan ohjetta. Heti virkkasin niitä sukkiin koristeiksi. Kiitos, sain siis lahjasukat valmiiksi. Sivusi on nyt tallennettu ja aion jatkossakin käydä vierailulla. Onnea blogisi jokaisesta vuodesta! T.Kati partti.kati@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa! Kaupalliset postaukset ovat minusta ihan kivoja, ja arvonnat myös. Kaikenlaiset jutut kiinnostavat, koska osaat kirjoittaa niin hyvin :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Onnea viisivuotiaalle! Blogisi sisältö on kivaa, en muuttaisi siitä mitään. Eikä kaupalliset postaukset ei häiritse ainakaan minua. Keep on going! Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 16. Kaupalliset postaukset eivät haittaa, sopivat hyvin linjaasi, mutta kiva kun kysyt. Viisi vuotta on huima saavutus, onnea ja pitkää ikää toivotellen osallistun myös arvontaan.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 17. Mahtavaa, että vinkkasit blogissani tästä arvonnasta. Kirja kuulostaa ihan älyttömän mielenkiintoiselta - juuri nämä ajatukset pyörivät paljon mielessä koko ajan. Osallistun siis mielelläni juuri tällaiseen arvontaan!

  Onnittelut mahtavan pitkälle blogitaipaleelle. Kiitos, että kirjoitat innostuneesti ja aidosti. Mainosjutut eivät itseäni ihan hirveästi kiinnosta, mutta eivät häiritsekään, mikäli niitä ei ole liikaa. Mielestäni sinun blogissasi ei ole ollut. Mielenkiintoista on ollut lukea juttuja kesäpaikastanne, jossa on kiva tunnelma :)

  VastaaPoista
 18. Onnea viisivuotiaalle!!! <3
  Mukana arvonnassa.
  Ja kaikki kiinnostaa. Eli samalla linjalla vaan eteenpäin! :)

  VastaaPoista
 19. Onnea 5vee <3 Ihana jouluntunnelma täällä!!! Ihana on blogisi. Itse kaipaan nyt vanhaan taloon sopivia tuunausjuttuja kuten havukransseja ym. ps. muutto lähenee.

  VastaaPoista
 20. Hyvää 5 v synttäriä, itse olen vasta ihan alussa blogini kanssa. Minua kiinnostaa eniten käsityö- ja tee-se-itse-postaukset. Kaupalliset postaukset ei häiritse ollenkaan, kuten jo sanottu ne voi hypätä yli jos häiritsee :)

  http://kasityonurkka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 21. Onnittelut blogikamulle!♥ Uhhuh, niin se aika vaan juoksee! Mulla taitaa helmikuussa tulla 6v? Mun mielestä sä olet ihanan persoonallinen pohdiskelija ja esteetikko♥ Keep up going, mainokset ei haittaa. Onhan niihin välistä ryhdyttävä, kun sopiva kohdalle osuu :)

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa! Juuri ekohenkisyys ja mukavat käsityöideat ovat parasta!

  VastaaPoista
 23. Viime tingassa mukana-toivottavasti.
  jatka samalla linjalla:) oman kiireen keskellä saa kuvissasi hengähtää&inspiroitua-kauniita hetkiä tallennat.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!