tiistai 11. maaliskuuta 2014

Vinkki arkeen!


Meillä on täällä varsin arkinen viikko käynnissä. Apinamies puskee töitä aamusta iltaan ja minä pyöritän perheen arkea. Siinä sivussa teen omia hommiani.

Eilen oli aamulla käynnistysvaikeuksia. Olen huomannut, että paras keino päivän käynnistämiseen on hoitaa ne tylsimmät hommat ensin alta pois. Eilen se tylsä homma oli vessojen pesu. Ei pakollinen, mutta koska en tykkää vessojen pesusta, siitä suoriutuminen antaa hyvän olon. Sen jälkeen siirryin koneelle hoitelemaan talousasioita. Iltapäivän puolella olikin sitten kiva keskittyä Kärpässienikaupan hommiin. Niissä harvemmin tylsistyy...

Illan päätti pilates-venyttely, jonka jälkeen nukuin pitkästä aikaa tosi hyvin. Onneksi lapset ovat jo sen verran isoja, että pärjäävät yhden jumpan ajan kevyesti keskenään.

Tänään oli kiva herätä virkeänä auringonpaisteeseen. Aamun askare oli mikroaaltouunin puunaus. Nyt on päivän sienilähetys paketoituna ja edessä kauppa- ja postireissu.

Aurinkoista, arkista päivää!

Just an ordinary week. My husband is working from morning till evening and I´m busy with everyday life. By doing the most boring jobs in the morning the rest of the day is much nicer!
Have a sunny day!

2 kommenttia:

  1. Toi on hyvä systeemi, että tekee epämiellyttävät jutut heti ekana. Ja ihanaa, että teillä lapset jo sen ikäisiä, että voit käväistä jumpassa ilman lapsenvahtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama toimii monissa hommissa. Voittajafiiliksellä on kiva jatkaa niitä kivempiakin hommia!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!