tiistai 11. joulukuuta 2012

Väriterapian tarpeessa









Taas se iski – nimittäin väriterapian tarve. Ostin viime viikolla lempparilehteni, ruotsalaisen Family Livingin. Sen yksi kuva jäi kummittelemaan päähäni ja sai aikaan melkoisen ketjureaktion. Haluaa väriä. Raikasta vihreää. Lehden ihana vihreä joulupuu olisi aika namu!

Onneksi värejä löytyy kaappeja kaivelemalla ja pientä askartelua suorittamalla! Keittön pöydälle vihreä liina ja sohvalle vihreä tyynynpäällinen. Huomasin myös, että eräs lempihuoneeni, eli yläkerran wc, toistaa tätä värimaailmaa. Sitten vaan sinne oleilemaan!

 Minulle iski taas vimma koristella peltitölkkejä. Washiteippiä ja leipurin narua pintaan. Vaaleanpunaisiksi luulemani hyasintit olivatkin melko räväkän värisiä. Oletko ennen nähnyt tällaista sävyä?

After a little less colorful period I find myself watching some colorful pictures. The newest issue of Family Living was full of beautiful pictures. Bright green specially looks good. Luckily I do have some colorful items of that tone. Now I´m happier! I also did some grafting of tins. Washi tape and  Divine Twine on them!

18 kommenttia:

  1. No mihis se Nonna niistä väreistä pääsis?? :) Ja hyasintit sen näköjään tietää! En oo kyllä noin värikkäitä ennen nähnyt? Ja nyt selaan seuraavaan postaukseen alaspäin..

    VastaaPoista
  2. Minä ostin Bauhausista tarjoushyasintteja kasapäin ja pitkin hampan valitsin mukaan myös vaaleanpunaisen, koska kuvittelin sen niiksi hailakoiksi. En tykkää niistä. Mutta kun kukat alkoivat aueta, kävi kuten sinulle: hyasintti oli räikeän pinkki. Olihan se varsin komea.:D Olisko joku überjalostettu versio?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tää on myös uusi tuttavuus. Ehkäpä tälle talvelle jalostettu versio... Liloja tekis vielä mieli ostaa! Sopisi tuohon vihreään liinaan!

      Poista
  3. Upean värisiä hyasintteja! Ja sopivat tosi ihanasti yhteen tuon vihreän kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää väri oli kyllä tosi yllättävä! Seuraavaksi sitten muutama lila... Näitähän ehtii hankkia monet nuppuiset ennen joulua vielä!

      Poista
  4. Tuo on just se pirtee vihreä - joulunvihreä on vähän tylsä ainakin kartongeissa. Tuommosen joulukuusen voisin haluta itekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on sellainen aika heleä, keväinen vihreä, mutta sopii mun mielestä myös jouluun – niinkuin moni muukin väri.=) Minäkään en erityisesti välitä sellaisesta perinteisestä suomalaisesta joulun vihreästä, varsinkin kun se yhdistetään punaiseen.

      Poista
  5. Onpa erikoisen värisiä hyasintteja, hauska ylläri :)

    Ihan ekan kerran ostin tuon lehden sen kannen värikkään fontin takia, tulin siitä niin hyvälle tuulelle! Kiva lehti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen ostanut jo monta numeroa, ja kaikki ovat olleet positiivisia yllätyksiä! Lopetin jossain välissä kotimaisten sisustuslehtien oston. =)

      Poista
  6. Ihanat lasten askartelemat sienet teillä :O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on askarreltu kerhossa jo vuosia sitten ja alkavat pikkuhiljaa jo ränsistyä. Ovat mun lemppareita myös!

      Poista
  7. Tuo vihreä on kieltämättä kiva. Ja mikäs siinä, sopii oikein hyvin joulunkin aikaan. Väriterapiaa vaan siis kehiin.;)

    Meilläkin tapahtui jotain yllättävää. Otin eilen keittiön ikkunoista verhot kokonaan veks. En ymmärrä mikä mulle tuli. Olen niin tyytyväinen verhottomiin ikkunoihin. Ja jatkan tällä linjalla niin kauan kun siltä tuntuu. Ei kait musta sittenkin tule minimalistia!?!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta teillä on ihan simppeli, moderni minimalistinen ilme... Hih!

      Poista
  8. Kivan räväkkä väri tuossa hyasintissä ja reippaan energiset värit muissakin kuvissa - ihan sun näköistä!!!


    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  9. Ihanat nuo teippaillut hyasinttipurkit! Ja muutenkin niin kodikkaat kuvat. Vihreä tekee kyllä hyvää näin valkoisen keskellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä jo haaveilen noiden pinkkien hyasinttien tilalle liloja! Tätä samaa vihreää olen usein ihaillut sinun kuvissasi!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!