sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ramsign arvonta



Sunnuntain kunniaksi pistetään pystyyn arvonta. Ramsign on lahjoittanut arvottavaksi ihanan, emalisen numerokyltin.

Kirjoita kommenttilootaan jotain itsestäsi ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on ensi viikon sunnuntai-iltaan eli 25.9. asti.

Onnea matkaan!

I am happy to have a giveaway of a Ramsign Enamel House Sign. Please leave a comment and tell something of yourself and you can win a beautiful number sign. You can take part until sunday evening 25.9. Good luck!

33 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon kutomisesta, mutta en olenkaa ohjeiden lukemisesta tai uuden mallin opettelusta. Teen siis kokoajan samanlaisia huiveja.
    Tykkään myös tästä blogista ja luen kaikki postaukset :)

    VastaaPoista
  2. Hei, tiedätkin varmaan jo paljon, mutta muille tiedoksi; olen kolmen tytön äiti, työssäkäyvä yhdistysihminen, käsityöaddikti ja olen aina halunnut just tuollaista numerokylttiä. Aikas moneen Ramsign -arvontaan olen osallistunut, toivottavasti viimeinkin tärppää! :-D

    VastaaPoista
  3. Meillä talon numero odottaa maalaamista (on odottanut jo tovin). Tämä kertonee minusta sen, että välillä en saa jotain pientä juttua aikaiseksi, vaikka tiedän, että aikaa ei kuluisi juuri lainkaan, kun vain aloittaisin. Tuli noista numeroista mieleen...

    VastaaPoista
  4. täällä kans nelikymppinen ja 1v9kk ikäisen pirpanan äiti kuusamosta.. joka tykkää käsitöistä ja askartelemisesta...

    VastaaPoista
  5. Luen innokkaasti blogeja , myös sinun.reetta

    VastaaPoista
  6. Ihana palkinto, mukana ollaan :)

    Terveisiä täältä Espoon toiselta laidalta. Käsityöt ja askartelu ovat addiktioitani, kuten tiedätkin ;)

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Mukaan, himoaa kaunista kylttiä! Tää mamma on imettänyt koko päivän, bebe varmistelee ruuan riittävyyttä...

    VastaaPoista
  8. Mukaan mukaan! Joskos täl kertaa jo tärppäis! :)

    Noo mitäköhän et musta jo tietäisi... vaikka että join eilen illalla 3 lasillista punkkua, ja jopas teki hyvvää!! :D

    VastaaPoista
  9. Talo tarvis tollasta numerokylttiä, toivottavasti tärppäis.
    Oon blogeja seuraileva nainen Kaakkois-Suomesta.

    VastaaPoista
  10. Olen kotona viihtyvä, työssä käyvä, kolmen teinitytön äiti. Teen käsitöitä, leivon, kokkaan, sisustan, ja siivoan. Myös minä bloggaan. Mukana ollaan. Pidän sinun blogista !

    VastaaPoista
  11. Mirkakin tahtoo mukaan! Minusta sen verran että syksyn eka lenssu kaatoi pariksi päiväksi sänkyyn, tänään uskaltauduin varovaiselle iltalenkille ja jos sitä jo huomenna pilatekseenkin. :D

    VastaaPoista
  12. Tykkään kauheasti käsitöistä ja tuunaamisesta, rakastan perhettäni ja kesämökkiä... <3 Kurkkaa Onnenmuruja-blogiini :)

    VastaaPoista
  13. tosi ajankohtainen arvonta, tänne pliiis. talon pitäisi valmistua, ainakin viimeistään joululahjaksi. päivi eteleäsuomen

    VastaaPoista
  14. ..Uhh, meiltä oikeasti puuttuu hyvä ja näkyvä talon numero-kyltti ...

    Kunpa voittaisi. Eli mukana siis todellakin! :)

    VastaaPoista
  15. Emalikyltti kelpaisi :)
    Kahden tytön kotiäiti (vielä hetkisen). Tytöt 1v ja 3v. Aikalailla tätä tyypillistä blogimaailmaa edustan: käsityöt, sisustus ja eläimet kiinnostavat. Meidän elämää voi seurailla blogin kautta.

    VastaaPoista
  16. Oon blogisurffailija joka etsii kaikkea ihanaa blogeista: sisustusta, käsitöitä, askartelua, tuunausta, helmeilyä, mineilyä, arvontoja....

    Ja mukana tietty tässäkin arvonnassa!

    VastaaPoista
  17. Neljän pojan äiti Etelä-Karjalasta. Tykkään lasten vaatteista ja sisustamisesta.

    VastaaPoista
  18. Hei! Tykkään tästä blogistasi, sillä täältä löytää piristystä päivään.

    Asun Etelä- Pohjanmaalla, vuonna -50 rakennetussa kerrostalossa. Olen koulutukseltani tekstiilialan artesaani. Unelmoin vanhasta omakotitalosta ja omasta neulekahvilasta. Olen juuri alkanut suunnitella omaa tuotemallistoa.

    VastaaPoista
  19. Kolmen pienen lapsen kotiäiti. Nyt käytännössä yh-äiti, koska isin kaikki ylimääräinen aika kuluu raksalla. Sen meidän uuden talon seinään sopisi hyvin tämä numerokyltti!

    VastaaPoista
  20. Juuri viikonloppuna ajattelin, että seuraavan kerran kun pyydetään kertomaan itsestä jotain, on minun pakko myöntää, että olen toivoton hamsteri. Kävin läpi teinivuosilta säästämiäni muistoja ja voi pojat mitä löysinkään... En kehtaa edes paljastaa mitä kaikkea olen säästänyt, mutta onhan se tärkeää tietää, että 1996 kesällä pyöräretkellä ahvenanmaalle paketti makkaraa ja sinappi maksoivat 12,90 mk :) Lupaan, että jos nyt voitan laitan yhtä monta turhaa tavaraa kiertoon kuin tulevan kyltin numero on.
    -MiLi-

    VastaaPoista
  21. Voi tuo olisi niin tarpeen tulevaan taloon Niittylään :)
    Olen sisustus- ja valokuvausintoinen 30v kahden pojan äiti ja raksavaimo.
    Meidän elämän hetkistä voi lukea täällä:
    http://www.niittylanlapset.blogspot.com/

    Kyllä nyt kun onni suosisi kun olen aikeissa ostaa tämän kyltin :)

    VastaaPoista
  22. Moi, mä olen kahden alle 3-vuotiaan neitokaisen äiti, joka opiskelee työn ohessa. Tai oikeammin ehkä tekee töitä ja opiskelee tuunaamisen ja lasten ohessa. ;)

    Ihanaa syksyä!

    VastaaPoista
  23. kolmen lapsen kotiäiti kokkaa, leipoo, säilöö, tykkää kirppareista... tuollainen kyltti tarvittais meille tähän taloon johon keväällä muutimme elikkäs arvonnassa mukana! mukavaa viikkoa sinne.

    VastaaPoista
  24. Tykkään noista kylteistä. Kiva kun arvonta on täälläkin :) Minusta tietääkin jonkin verran blogini kautta. Juuri nyt haikailen maalle, mutta oloni on silti onnellinen. Eväänäni on tänään paistettuja muikkuja ja sienikastiketta sekä itsekasvatettuja tomaatteja ja kurkkua. Aamiaiseksi vadelmia ja mustikoita jugurtilla ;) Voi mukavasti!

    VastaaPoista
  25. Mukana arvonnassa minäkin. Kahden pojan, 4v. ja 8v. työssäkäyvä äiti, kolmen koiran mamma ja miehen armas. Tuo kyltti sopisi autokatokseemme jota ei vielä ole kuin paperilla! Asun pääkaupunkiseudulla omakotitalossa, pidän lukemisesta, käsitöistä ja ihan siinä sohvalla makoilemisesta!
    Terhi

    VastaaPoista
  26. Mukana, koska pakko vaan koittaa voittaa ja meidän talonnumero on niin jo raihnainen, eikä tunnu tussiväri pysyvän numeroissa :D

    Multa meni nyt ohi, mitä muuta tähän arvontaan osallistuakseen piti kertoa.
    Lainasin juuri kirjallisuutta poikien vanhempana olemisesta, tuntuu välillä haasteelliselta tehtävältä.
    :)

    VastaaPoista
  27. Tämä satunnainen blogiseikkailija K:melta haluaa myös osallistua arvontaan.

    Tiina K:mmi

    VastaaPoista
  28. Rakastan ruoan laittoa ja leipomista! Sisustan myös mielelläni, mutta maltilla, sillä opettajaopiskelijan budjetti ei aina kaikkeen ihanaan riitä. Olen vasta hiljattain ruvennut seurailemaan sisustusblogeja kun omaa kotia sisustelen Sinulta olen saanut paljon ideoita ja inspiraatiota! Kiitos siis siitä!

    VastaaPoista
  29. Haahuillessani blogista toiseen löysin nyt mielenkiintoisen blogisi ja osallistun saman tien arvontaan.

    Uusin aluevaltaukseni parin viikon takaa: aloin tehdä viiliä! En ole kovin keittiöorientoitunut, niin itse tehty viili tuntuu niin luksukselta, vaikka se onkin helppotekoista. Käsityöt ovat lähellä sydäntäni.

    VastaaPoista
  30. Osallistun arvontaan!

    Olen tämmönen huithapeli taivaanrannanmaalari :) tykkään käsillä tekemisestä ja päivisin viihdyn työssäni lasten parissa.

    Siulla on täällä blogissasi aina kivoja kuvia ja hyviä juttuja - ehdottomasti yksi suosikeistani oot!

    VastaaPoista
  31. Neljän Mummi Rouva R22. syyskuuta 2011 klo 21.52

    Voi kun niin toivoisin, että voittaisin... Tuo on niin maailman ihanin, mutta kun en raaski ostaa. Antaisin tytölleni lahjaksi heidän perheen uuteen taloon :-)

    VastaaPoista
  32. Neljän Mummi Rouva R22. syyskuuta 2011 klo 21.53

    Ai niin, unohdin kertoa, että tosiaan neljän mummina toimimisen lisäksi harrastan eläkkeellä oloa ja sienestystä. Hurjan hauska seurailla kaikkia käsitöitäsi ja teidän perheen elämää!

    t. se edellinen Rouva R

    VastaaPoista
  33. Hip Hei! Kaikki haluavat tietysti voittaa, mutta vitsit minä etenkin :-) Osallistun siis arvontaan, poikalauman äitinä ja kässäilijäkaverina. Sulla on aina täällä kaikkea kivaa - ja sellaista mitä en itse tulisi keksineeksi! Inspiroivaa!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!