lauantai 19. kesäkuuta 2010

Kesäkäsitöitä

Kaiken kesähösäilyn keskellä olen yrittänyt löytää käsityöinspistä. Pihalla on ollut sen verran touhua, että nojatuolissa virkkailu on jäänyt vähille. Mutta ehtiihän sitä.


Latvian-reissulle pakkasin mukaani puuvillalankoja ja virkkuukoukun sekä synttärilahjaksi saamani uuden virkkauskirjan. Reissuiltoina väkersin uudella mallilla kukkasia kirjan ohjeen mukaan. Ajattelin koristaa niitä vielä nappilaatikon kätköistä löytyvillä napeilla, kunhan löytävät oman paikkansa.


Kesäkodin leikkimökki saa tänä kesänä uuden ilmeen. Sinne olen ommellut verhot ja muutakin koristetta. Leikkimökki on rakennettu ja tullaan sisustamaan kierrätysperiaatteella, joten nämäkin tekstiilit ovat vanhoja. Sinikukallinen on apinamiehen vanha pussilakana. Kangas on jo niin pehmeä, että ei siitä mitään tilkkutöitä tekisi, mutta tähän ihan passeli.


Perheen pienimmäinen sai taas uuden kesämyssykän. Vanha body sai uuden elämän, ja nukke taas hihasta oman hattunsa.


Tämmöistä pientä väkerrystä täällä. Oikein mukavaa viikonloppua ja nauttikaahan häähumusta! Minä ainakin aion nauttia! Hyvässä seurassa!

5 kommenttia:

  1. Ihania kukkasia! Täten anon virkkausneuvontaa myöhemmin tapahtuvana ajankohtana...

    Mukavaa viikonloppua ja herkistele sitten oikein kunnolla prisessahäitä :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja pikku väkerryksiä. Autossa on muuten mukava virkata, menee matka ihan huomaamatta! Mukavaa lauantainta :)

    VastaaPoista
  3. Sinulla se puhtia piisaa. Ihailen kovasti. Oma käsityö projekstini ovat tauolla. Kivan värisiä kukkasia ja kaunis viiri!

    VastaaPoista
  4. Kauniita virkkuita ja ompeluksia! Minä onneton oon ihan jäissä käsitöiden osalta, mur!

    Juu, häähumusta nautittiin, ihanaa katseltavaa! :)

    VastaaPoista
  5. Hanni: Ompeluseuramme voisi kokoontua vaikka pihalla näin kesäaikaan...

    Kirsikka: Minä en ole kokeillut autossa virkkaamista. Pelkään, että tulee huono olo. Täytyypä testata tänä kesänä, kun ajellaan pohjoiseen!

    Sanna: Kyllä mullakin tämä kesä on selvästi laiskempaa aikaa käsitöiden osalta. Pitäis keksiä joku mahdottoman koukuttava projekti. Viime kesänä virkkasin innolla isoäidinneliöitä.

    Teija: Kyllä oli ihanat häät! Minäkin lähdin erikseen mökiltä lähistöllä asuvan ystäväni luokse hääkisastudioon! kannatti!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!