sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Pihaelämää







Ollaan eletty koko viikko vähän niinkuin siat pellossa. Sisältä on lähinnä haettu ruokaa ja juomaa. Nyt hellejakson on ennustettu loppuvan ja minulla on hieman pallo hukassa. Miten sisällä pystyy olemaan ja pitääkö kaivaa uikkarien lisäksi muutakin vaatetusta?

Tänään vietimme pienten kanssa päivää omalla pihalla. Apinamies vei isommat Helsinki-päivän ilmaiskonserttiin. Meidän teinit...

Pienet viihtyivät teltassa lelujensa kanssa ainakin hetken, ja minä istuin bikinit päällä virkkaamassa hevosen turpaa. Villainen kerä ei tuntunut maailman mukavimmalta paljasta ihoa vasten, mutta kun aina välillä pidin "sisustuslehtitauon", homma eteni pikkuhiljaa. Synttärit lähestyvät taas ja tilauksessa on keppiheppa, joten pientä kiirettä pitää!

Pihalla kukoistavat myös yrtit ja chilipensas ruukuissa. Ihan merkkichiliä muuten!
Ihanaa uutta viikkoa!

We´ve been living outdoors during the past week. Bikinis and just something easy to eat and drink. Now the hot weather is about to end and I´m a little bit worried. What will I do next week.


I´ve been crocheting the next horse. And my beautiful chili is "in flames"...
Have a nice week!

21 kommenttia:

  1. ei vaikuta kovinkaan kehnolta elämältä noilla sioilla pellossa :) ihana tiipii!

    VastaaPoista
  2. Ihanan vallatonta kesäelämää :) Suomen kesä on niin lyhyt, että siitä kannattaa ottaa kaikki irti. Minäkin olen päässyt takaisin terveiden kirjoihin sopivasti kun heltee loppuvat ;)

    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva teltta siellä pihalla.
    Teillä siellä riittää juhlia.
    Meilläkin kotona hirvee sotku,käydään vaan kääntymässä.
    Pitäis ryhdistäytyy ja saada huusholli kuntoon.Jos sitten huomenna olis vähän viileempi siivota.

    VastaaPoista
  4. Oi mikä chili - nam!
    Jatkuispa sopivassa suhteessa helteet ja sateet. Helteellä on pukeutuminen niiiiiin helppoa.Iloista possuilua !)

    VastaaPoista
  5. Tehän sitten elätte ihan niinkuin kesällä kuuluukin. Toivottavasti huomenna sataa kuten luvattiin, ei millään jaksaisi roikkua puutarhaletkun jatkona. Pieni kesäsade tekisi välillä terää ja sitten taas hellettä. Kyllä kelpaa.

    VastaaPoista
  6. Ihanaa elämää. ja aivan ihana teltta! kyllä siellä kelpaa leikkiä <3

    VastaaPoista
  7. Tuo teidän teltta on suloinen. Minäkin voisin ottaa tuolla päikkärit Barmamaman vaalivan katseen alla.

    VastaaPoista
  8. Hieno maja! Kivalta ja leppoisalta näyttää.

    Helteet häipyi, mutta minua ei haittaa :) En ole paahteen ystävä. Saisi silti lämmetä uudestaan, sellaiseksi lempeäksi kesäsääksi...

    VastaaPoista
  9. heikku: Kyllä oli eilen sioilla helppoa, kun ei tarvinnut kaivaa kosteussuojavaatteita eikä kumppareita. Toista on tänään...

    Merja K: No sä olet nyt sitten intoa piukassa puutarhahommissa. Happirikas sää. Kävin itse tukemassa pionit. Ihan toimiva hommasää!

    Sannu: Ei kesällä tartte niin siivota, eihän?

    Sirkku: Mielellään olisin jatkanut ihan samaan malliin, mutta pientä säätöä on pitänyt tehdä kun lämpö tippui 15 astetta!

    Peppi: Joo, lämmintä ja öisin sadetta olisi aika ihanne!

    Sarppu: Minäkin olen antanut sadettimen laulaa iltaisin, mutta nyt ei enää tartte. Meillä on satanut ihan roimasti puoli päivää!

    sade: Nyt sitten vaan odotellaan seuraavaa lämpöaaltoa, että päästään taas pihalle asumaan!

    Kirjailijatar: Jalat voisivat mukavasti vilkkua ulkopuolella!

    virkattu lintu: Minä nautin kyllä noista lempeän lämpimistä aamuista ja illoista! Ne ovat niin harvinaista herkkua Suomessa! Tänään laulaa taas ompelukone!

    VastaaPoista
  10. Kesällä on ihanaa, kun voi tulla ja mennä noin vaan. Siis vaatteiden puolesta ja jotenkin on muutenkin sellainen rennompi meininki. Ja sitten toisaalta mikäpäs paremmin piristäisi kuin kesäsade. :)

    VastaaPoista
  11. Näyttää ja kuullostaa aivan ihanalle :) Ei muuta kuin sama meno jatkukoon.

    VastaaPoista
  12. Tosi virkeät ja kivat kesäkuvat ja tuo teltta on ihan namu :)
    Kivaa kesäpäivää,
    Anu

    VastaaPoista
  13. Netta: Tuo hellekelin rentous pitäisi yrittää säilyttää, kun elämä siirtyy sisätiloihinkin. Väitän että osansa on sillä, että ulkona ei tuijoteta telkkua ja istuta netin äärellä...

    Villasukka: Sade on tehnyt hyvää pihamaalle, ja mullakin on ollut sisällä ihan uudet kujeet! Mutta toistaiseksi ihan hyvä fiilis! (Tosin varpaita palelee...)

    Anu: Kiitos samoin teille! Tuo teltta on naapurin Maijan joskus 70- tai 80-luvulla omille lapsilleen ompelema. Taloyhtiön kierrätyspäivänä se löysi tiensä meille uuteen elämään!

    VastaaPoista
  14. Ulkona kannattaa nyt olla. Sisällä ehtii kyllä sitten talven pimeillä olla :) Mukavaa viikonjatkoa.

    VastaaPoista
  15. Hyvä Mieli: Totta töriset. Ei tämä sadekaan paha ole, kunhan vaan laittaa oikeat varusteet. Kumpparit on kaivettu esiin ja pikkuisen tein eilen puutarhahommia. Jospa tänään juoksemaan. Siinä ei tihutus haittaa!

    VastaaPoista
  16. Tuo "istuin bikinit päällä virkkaamassa hevosen turpaa" on ihan paras lause!!
    -Malla

    VastaaPoista
  17. Niin kivoja postauksia!! (jee, kone kotiutui vihdoin huollosta ja pääsen kotoa bloggaileen!) Kauniita kesäjuttuja! Ja mitä silmäni näkevätkään, tiipiin pihalla! Osku on hurahtanut inkkareihin, ja aattelin väsätä sille pihalle tiipiin heinäseiåäistä ja värikkäistä kankaista. KUNHAN vesisateet loppuu :) Ja aivankuin olisin nähnyt myöskin sinisen robertsin radion siellä jossakin... tahtoo myös :) Kuuluuko siitä oikeesti kanavat hyvin?

    Mitä ihaninta kesää sinne!

    VastaaPoista
  18. -Malla-: Minäkin hihittelin, kun kirjoittelun tuota. Fiilis oli aika korni siinä pihalla istuessa...

    Teija: Ei muuta kuin tiipiin tekoon. Meidän yksilö on naapurin Maijan aikanaan lapsilleen tekemä. Kierrätyspäivänä se löysi uuden kodin meiltä! Ja ollaan kyllä oltu ihan tyytyväisiä tuohon Robertsin radioon. Apinamies sai sen eräänä vuonna joululahjaksi... =) =)

    miukuli: Kiitos!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!