maanantai 14. maaliskuuta 2011

Pisaroita ja siemeniä


Surullisista uutisista huolimatta oli kiva herätä tähän maanantaiaamuun. Viikonloppu oli siis hyvä. Se sisälsi hiljentymistä ja hetken omaa aikaa, ulkoilua ja urheilua ja vielä tujauksen käsitöitä ja askartelua. Kaikkea minulle tärkeää. Ja tietenkin oman perheen seuraa.

Sain viikonloppuna yllätyksenä paketin vihreää teetä. Kauniissa paketissa on mukana mukava mietelause, joka herättää monenlaisia ajatuksia. Tästä intoutuneena kaivoin sinimailasen siemenet esiin ja laitoin ne likoamaan idätystä varten. Pienet sormet ihmettelivät, miksi sotkin siemeniä pöydälle!

Mielessä on taas monenlaisia käsitöitä. Tällä hetkellä pöytä on tyhjä, mutta kohta taas koukku heiluu. Tekisi mieli aloitella pienen tauon jälkeen isoäidinneliöiden virkkuu. Jämälankoja on kertynyt kivoissa väreissä. Väriä saisi olla ihan reippaasti ja ehkä valkoiset reunat. Nuo neliöt ovat mukavaa tekemistä muiden käsitöiden lomassa. Niitä voi tehdä pikkuhiljaa, silloin tällöin inspiraation mukaan.

Tällaisia alkuja tänään! Mukavaa keväistä viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Aurinkoista viikkoa sinnekin :) pyörittelen neulomuksia kädessä ja leikkelin äsken mekkokankaita. Karsee onkelma kun ei tiedä mihin alkaisi..heh..tai jos jois kaffet ja pötkähtäs hetkeksi sohvalle..

  VastaaPoista
 2. Täälläkin paljon ideoita mielessä, koulutyöt vaan tuppaavat häiritsemään luomisvimmaa :)

  Tuo mietelause tosiaankin ajatteluttaa..

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Ulkona sataa räntää/ vettä. Lumi näyttää ruman likaiselle ja se keväinen valo näyttää rumalle. Japani pyörii päässä. EI voi ymmärtää ja tajuta sitä kaaosta, kipua ja surua siellä.

  Hitsit, oon ihan kateellinen teidän käsityöinnolle! :)

  Onneksi on blogit!

  VastaaPoista
 4. Ihanat lankaisat kuvat! Mä ihan hullaannun niistä aina. Noniin, nyt mullakin on kotona virkattu tiskirätti :). Ja muutama muu juttu työn alla.. Ihanaa, että käsityöt vihdoin maistuu!

  VastaaPoista
 5. Kaunis mietelause. Mukavan tuulahdun sai kun blogiisi asteli. Ihanan raikkaita värejä täällä. Oikein kivaa kevään odotusta.

  VastaaPoista
 6. RuusuLiisa: Eiks oo kiva kun on inspis päällä... mutta voi sitä välillä kölliäkin! Mulla on ihan sama juttu, ei liian kova kiire näiden käsitöiden kanssa!

  Merja K: Mullakin on jotenkin aktiivinen ideakausi käynnissä. Pitäisi varmaan kirjata kaikki ideat vihkoon, niin eivät unohtuisi. Toteutus kun laahaa hieman jäljessä! =)

  anni: Tänään tiistaina paistaa taas aurinko ihanasti. Vaan ei valitettavasti tuolla toisella laidalla maapalloa. Todella surullisia, historiallisia uutisia... Mutta ei passaa mennä liikaa mukaan sinne.

  Teija: Onnea onnea käsityöinnon löytymisestä! Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea sulta syntyy. Tilkkupeitosta ainakin tulee hieno!

  Johanna: Kiva, jos piristän kuvillani! Kävin jo vastavisiitillä, mutta palaan vielä ajan kanssa! Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa alkanutta viikkoa :) Ihanan värisiä rättejä olet tehnyt. Innolla odotan mitä muista langoista jälleen syntyy :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!