sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Arkisia kuvia kesäkodista











Moikka te kaikki,
tässäpä pikainen tervehdys kesäkodista!

Pyörähtelin ympäri taloa kameran kanssa ja yritin etsiä uusia, ennen kuvaamattomia kulmia. Tässäpä siis hyvin arkisia kuvia ilman suurta stailausta. Onnistuinko?

Viikonlopun ohjelmassa oli pihahommia, juoksulenkki peltojen keskellä, kesäkukkien ja viljapeltojen ihastelua, saunomista ja leppoisaa oleskelua. Keräsin omalta pihalta kauden ekat kantarellit ja totesin metsässä, että mustikat saavat vielä kypsyä hetken, ennenkuin kaivan poimurini esiin.

Jokohan kaikki ovat lomilla?

Terkkusin Nonna

ps. Vanhassa talossa mikään ei ole suorassa, kuten huomaatte kuvista!

Just a quick hello from our summer house. I tried to find some new corners to the photos. 
Have a lovely July!

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Arjen piristyksiä










Kiireinen työviikko takana. Menoa ja meininkiä, toki hyvällä fiiliksellä. Kiireen jälkeen tuntuu ihanalta viettää rauhallinen kotiviikonloppu ihan ilman ohjelmaa. Suunnitelmissa on ulkomaalaushommia, lenkkeilyä, kodin järjestelyä ja pihahommia. Ja illalla saunaan.

Viikon varrella on ollut juhlapäiviäkin. 20-vuotishääpäivä ja pojun synttärit. Talossa on nyt virallisesti kaksi teiniä. Tarjolla on ollut suolaisia ja makeita herkkuja. Nuo suolaiset ovat erityisesti minun makuuni.

Pihalla pionit kukkivat niin painavina, että niitä on kiva napsia maljakkoon. Nytkin istuskelen pionimaljakon vierellä ihanassa tuoksussa.

Leppoisaa viikonloppua!

Ps. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan ihana tyyny on ihanan Fridan käsialaa ja piristää minua ihan hirmuisesti joka päivä!

A busy week at work. After that I enjoy a weekend without of plans. Just some painting, jogging and garden work. And peonys are blooming!
Have a lovely weekend!

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Ihanaa hellettä










Meillä kesäkotiloma vaihtui citylomaan. Vaikka eipä täällä Espoon perukoilla kovin kaupunkielämää vietetä. Touhutaan omalla pihalla ja kuljetaan melkoisen rennosti muutenkin.

Kouluikäisten lasten kanssa lomailu on kompromisseja täynnä. Kaikilla on menonsa, joiden mukaan koko perhe elää. Yksi tuli kielikurssilta ja kohta taas lähtee riparille, toisella meni yksi turnausmatka ja edessä on Hesa Cup. Näiden mukaan sitten suhataan, vaikka blogin mukaan voisi saada sen kuvan, että lomailemme maalla kesäkodissa ihan koko kesän. Heh!

Nyt ollaan hetki kotosalla, ja alkushokin jälkeen tuntuu ihan kivalta. Ohjelmassa on ollut paikkojen kuntoonlaittoa ja rojujen karsintaa suurella kädellä. Edessä on monet kivat treffit ystävien kanssa.

Voikaa hyvin ja ottakaa iisisti helteessä!

ps. Kuvissa vielä kesäkotitunnelmia... Kotona kiertelen taas kameran kanssa kunhan ehdin ja saan jotain valmista!

From countryside to our city home. Bigger kids have a lot to do, so our whole family comes and goes. Language course, football camp and so on. Photos are still from our summer house...